Automatizari porti auto culisante si batante

Automatizari Porti

Automatizare porti batante

Porţile batante se deschid rotindu-se pe centrul de greutate, ca orice poartă.
Deschiderea antelor se face doar pe interiorul proprietăţii şi necesită un anumit spaţiu interior.

Pentru a alege sistemul de automatizare ideal este necesar să cunoaşteţi dimensiunile, aproximativ greutatea antei, robusteţea ansamblului de coloană – antă, evaluând materialul din care este confecţionată.

Antele porţii sunt robuste, cu structură metalică plină sau rigidă?

Tipul recomandat pentru o poartăcuuna sau două ante, în cazul în care spaţiul de manevră esteredus datorită prezenţei zidurilor şi gardurilor, este acela al unui motor cu şuruburi, cu montare externă.

Există posibilitatea de a alege dintr-o gamă foarte largă de motorizări în funcţie de greutatea şi dimensiunile antei, pentru a avea sistemul dorit, chiar şi cazul antelor de mari dimensiuni.

Ai nevoie de ajutor pentru alegerea echipamentelor si serviciilor potrivite pentru proiectul tau?

Apeleaza cu incredere la colegul nostru.

Vizitati si Magazinul Online cu peste 3000 de produse.

Porti culisante

Automatizare poarta culisanta rezidentiala
Automatizare poarta culisanta industriala

Despre porţi glisante

Porţile glisante sunt dotate de obicei cu o singură antă, care alunecă pe o şină în pământ, dotată cu cremalieră. Pentru mişcare necesită un spaţiu lung şi îngust, în care poarta alunecă în momentul deschiderii sau închiderii.

Acest model de porţi reprezintă protecţia ideală în cazul unor intrări largi, intrări poziţionate în pantă sau în cazul în care nu există spaţii suficiente de manevră în interiorul proprietăţii pentru deschiderea unei porţi cu sistem batant.

Factorul pe care trebuie să-l luaţi în considerare în momentul alegerii tipului de motorizare este greutatea şi, în anumite cazuri, lungimea antei.

Sunt instalate cu laturi sensibile pentru o maximă siguranţă a manevrelor de închidere: datorită funcţiei de anti zdrobire / identificarea obstacolelor, în caz de contact cu acestea, sistemul de automatizare schimbă sensul de mişcare împiedicând producerea de daune persoanelor sau lucrurilor.

Care este greutatea antei de la poartă?

Pentru uz rezidenţial sunt disponibile mai multe tipuri de motorizări: de la ante uşoare de până la 300 kg la ante grele de până la 600 şi 1000 kg pentru a oferi „sisteme personalizate”.

Se pot automatiza porţi grele pentru intrări mari cum ar fi cele de la centrele comerciale, industriale, spitale?

Motorizările sunt gândite pentru a putea gestiona automatizări de porţi de până la 3500 kg, greutatea antei, proiectate pentru a garanta o maximă siguranţă în timpul funcţionării şi o funcţionare pe termen lung şi pentru a rezista oricăror condiţii atmosferice.